Mijn geloof is voor mij de belangrijkste houvast in het leven. Ik heb moeite met de kerkelijke verdeeldheid en probeer te leven vanuit de opvatting dat er maar één kerk is, de volgelingen van Jezus Christus. De kern van het geloof is volgens mij God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Ik vind het belangrijk om met mensen van een andere geloofsopvatting dan de mijne te verkennen wat ons bindt. Woorden staan vaak in de weg. Liefde bestaat ook zonder woorden.


Vanuit mijn geloof probeer ik te leven. Ik ben als vrijwilliger betrokken bij de Zorgherberg, een instelling voor palliatieve zorg en probeer mee te leven met mensen die het moeilijk hebben in hun leven, bijvoorbeeld omdat ze geen Nederlandse verblijfvergunning hebben, vluchteling zijn, in de gevangenis zitten. Kerkelijk voel ik me onder andere verwant met De Bron in de Watergraafsmeer, De Martelaren van Gorcum aldaar, de Elthetokerk, de Muiderkerk, de Koptische Kerk, de Orthodoxe Kerk en in het bijzonder met Bij Simon de Looier, de evangelisatie van de Gereformeerde Gemeente.


Ik was op een bijzondere manier betrokken bij een aantal kerken in Jordanië, met name in Kerak, en reisde met een groot album met bemoedigingen van Amsterdamse kerken naar deze plaats na een aanslag door Islamitische Staat in deze plaats in december 2016.